Sekirom ubio komšinicu pred njenim unukom: Nezapamćen zločin u Makedoniji

Izvor: Telegraf.rs, 05.Apr.2017, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sekirom ubio komšinicu pred njenim unukom: Nezapamćen zločin u Makedoniji

Svađa između komšija, završila se ubistvom, danas oko 11 sati u Engelsovoj ulici 22 u Velesu, u Makedoniji, kada je pomahnitali čovek sa sekirom ubio svoju komšinicu (64) i teško povredio njenog sina i snaju.

Prema saopštenju Osnovnog javnog tužilaštva iz Velesa, nakon verbalnih pretnji, čovek je napao svoju komšinicu, njenog sina i snaju.

- Kada je krenuo ka njima sa sobom noseći poljoprivrednu alatku i nož, oštećeni su ušli u kuću i zaključali se. Osumnjičeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je razvalio ulazna vrata i odmah napao komšinicu nanoseći joj teške telesne povrede.

Sin i snaja su pokušali da joj pomognu, ali su i oni bili napadnuti i teško povređeni. Zbog zadobijenih teških telesnih povreda, žena je prevezena u Opštu bolnicu u Veles, a odande u Klinički centar u Skoplje, gde je podlegla povredama - saopštilo je Tužilaštvo iz Velesa.

Foto: Telegraf

Kako navode makedonski mediji, iz kuće u kojoj počinjeno ovo svirepo ubistvo čulo se zapomaganje.

- Čuli smo vrevu i galamu u dvorištu komšinice R.T. Na njih je vikao komšija I. J., pa je otišao kući. Ubrzo je izašao, a sa sobom je nosio sekiru i metalnu cev, ali je žena uspela da pobegne u svoju kuću. Za njom je ušao i on.

Čula se galama, vrištanje i povici za pomoć. Bilo je strašno. Pokušali smo da pozovemo policiju sa mobilnim telefonom, ali je dugo bilo zauzeto. Policija se nalazi tri minuta dalje, a da su ranije došli, možda ne bi bio ovakav kraj. Ne znam kako je bilo unutra, ali kažu da je sve bilo polomljeno - ispričala je jedna komšinica.

Foto: Wikipedia/Dickelbers

U Veleškoj bolnici kažu da je kod njih bila doneta žena sa teškim povredama glave, nanetim oštrim i tupim predmetom, sa slomljenom lobanjom i drugim povredama. Nakon reanimacije poslata je u Urgentni centar u Skoplje, gde je umrla.

Mediji javljaju da je u kući gde se odvijala krvava drama bio prisutan i sedmogodišnji unuk teško povređene žene. Članovi njene porodice kažu da je komšija bio problematična ličnost i da su sa njim i ranije imali poblema.

(D. J.)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

JEZIV ZLOČIN U MAKEDONIJI: Sekirom ubio komšinicu pred njenim unukom

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2017

Iz kuće u kojoj počinjeno ovo svirepo ubistvo čulo se zapomaganje..Svađa između komšija, završila se ubistvom, danas oko 11 sati u Engelsovoj ulici 22 u Velesu, u Makedoniji, kada je pomahnitali čovek sa sekirom ubio svoju komšinicu (64) i teško povredio njenog sina i snaju...JECAJI PREKIDALI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.