Šef njemačkih obavještajaca: Stotine opasnih terorista u Njemačkoj

Izvor: Nezavisne Novine, 11.Dec.2015, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šef njemačkih obavještajaca: Stotine opasnih terorista u Njemačkoj

BERLIN - Šef njemačke obavještajne službe Hans-Georg Masen upozorio je da se 430 islamskih ekstremista, koji se trenutno nalaze na teritoriji Njemačke, smatra izuzetno opasnim i da mogu počiniti ozbiljna krivična djela u svakom trenutku.

Hans-Georg Masen kaže da njemačka obavještajna služba konstantno nadgleda 430 islamskih ekstremista, koji su u Njemačkoj, prenosi njemački nacionalni servis MDR.

Masen ističe da skorašnja odluka njemačkog parlamenta, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se priključi napadima međunarodne zajednice na pozicije Islamske države u Siriji, neće povećati rizik od terorističkih napada u Njemačkoj.

Dodaje da obavještajne agencije ohrabruju migrante koji dolaze u Njemačku da otkriju da li među njima ima terorista koji planiraju napade.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.