Sedmoro rođaka iz doma usvojila ista porodica

Izvor: B92, 13.Maj.2017, 19:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedmoro rođaka iz doma usvojila ista porodica

Predivna priča stiže iz Džordžije. Sedmoro rođaka je četiri godine boravilo u domu za nezbrinutu decu, a ove nedelje neko je odlučio da im ulepša život.

Nakon 1.360 dana provedenih u Domu, sedmoro rođaka zajedno je usvojeno. Sve je počelo pre dve godine kada su Džesika Klark i njen suprug Džoš odlučili da usvoje dete.

Prošle godine su saznali da je sedmoro rođaka u domu i odmah su pokrenuli zahtev za usvajanje. Taj dana je prošao kao ova nedelja, a tročlana >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << porodica se pretvorila u malu koloniju.

Presrećni roditelji su priznali da je usvajanje uvek imalo veliki prostor u njihovom srcu, a Džesikini roditelji su takođe bili usvojeni. Biološki sin bračnog para Klark, dobio je sedmoro braće nakon toliko godina “samačkog“ života.

“Jako smo uzbuđeni. Probudili smo se u šest ujutru i divljali po celoj kući“, rekao je Džoš, a Džesika je dodala da će se koliko god bilo teško boriti da žive najbolje što mogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.