Sedma žrtva virusa korona u Srbiji: Preminula žena (48) u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020, 16:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedma žrtva virusa korona u Srbiji: Preminula žena (48) u Beogradu

U pitanju je žena koja je preminula u bolnici ”Dragiša Mišović” u Beogradu Sedmi smrtni slučaj od virusa korona zabeležen je u Srbiji, potvrdila je dr Verica Jovanović na konferenciji za medije povodom epidemije.U pitanju je žena stara 48 godina koja je preminula u bolnici ”Dragiša Mišović” u Beogradu.- Danas je težak dan, zabeležena su tri smrtna ishoda - rekla je Jovanović.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sedma žrtva virusa korona u Srbiji

Izvor: JužneVesti.com, 26.Mar.2020

U bolnici “Dragiša Mišović” u Beogradu preminula je 48-godišnja osoba od posledica virusa korona i to je sedma potvrđena žrtva ovog virusa. Jutros su registrovana 2 smrtna slučaja, a jedan od njih je i 62-godišnja žena iz Niša.

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.