Izvor: Blic, 26.Mar.2020, 16:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SEDMA ŽRTVA KORONE U SRBIJI U KBC "Dragiša Mišović" preminula osoba od 48 godina

U Srbiji je dosad potvrđeno 457 obolelih od korona virusa u Srbiji. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 295 osoba, a njih 73 bilo je pozitivno. Od ovog broja 47 osoba je hospitalizovano, a zabeležena su tri nova smrtna slučaja, rekla je Verica Jovanović, direktorka Instituta "Batut".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslednja vest: 457 obolelih u Srbiji, sedam žrtava

Izvor: MozzartSport.com, 26.Mar.2020

U toku noći dve, a do početka redovne konferencije za novinare u Palati Srbije još jedna, sedma žrtva korona virusa u našoj zemlji. Prema rečima Verice Jovanović, direktorke instituta Batat, jutros je preminula osoba stara 48 godina. U poslednja 24 časa identifikovano je 73 pozitivna slučaja...

Nastavak na MozzartSport.com...

Sedma žrtva virusa korona u Srbiji: Preminula žena (48) u Beogradu

Izvor: Večernje novosti, 26.Mar.2020

U pitanju je žena koja je preminula u bolnici ”Dragiša Mišović” u Beogradu Sedmi smrtni slučaj od virusa korona zabeležen je u Srbiji, potvrdila je dr Verica Jovanović na konferenciji za medije povodom epidemije.U pitanju je žena stara 48 godina koja je preminula u bolnici...

Nastavak na Večernje novosti...

Od 457 obolelih od korona virusa širom Srbije 25 JE NA RESPIRATORIMA

Izvor: Blic, 26.Mar.2020

Od 73 novoobolelih od korona virusa, 47 osoba je hospitalizovano, dok njih 26 imaju lakšu kliničku sliku, te nije bilo potrebe za tim.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.