Golovi i samo golovi, jer Šveđani ne znaju drugačije

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.20. | 21:32

I danas vrlo efikasne prijateljske utakmice skandinavskih timova

Ne prestaju Šveđani sa pripremnim utakmicama i pored svih dešavanja u svetu, ali im se zbog toga u neku ruku i zahvaljujemo, jer da nije njih fudbala gotovo da ne bi ni bilo ovih dana. Kao i juče, predložili smo vam utakmice koje su nama bile primamljive i možemo da kažemo da smo ponovo pogodili.

Bilo je danas i efikasniji mečeva, ali ne možemo da se žalimo s obzirom da je na tri predložene utakmice viđeno čak 15 golova.

Izabrane vesti

Prva na meniju bila je između Oridsa i Lagansa, ujedno i najefikasnija od tri “naše“. Potpuno čudan meč u kome su domaći sve do 78. minuta imali četiri gola prednosti i praktično pobedu u džepu. Međutim, gost se nije predao i sa četiri gola u svega devet minuta stigao do potpuno neočekivanog remija – 4:4.   

Drugi su odigrali timovi iz komšijskih gradova, Sederšoping i Dagsberg, a domaćin je rutinski upisao trijumf – 3:0. Meč je praktično bio rešen posle pola sata igre, kada je Sederšoping imao dva gola prednosti. Poslednji je stigao u 78. minutu kao overa dobro odrađenog posla.

U duelu petoligaša, Vesterosa i Frankea, gost je deklasirao tim istog imena poput grada iz serije “Igra prestola“ – 4:0. Domaćin je poklekao pred sam odlazak na odmor, u 45. minutu, a od ovog šoka nije se oporavio u nastavku, pa je do sredine drugog dela još tri puta vadio loptu iz mreže.

Nedelja

 Skiljebo - Kungsor 3:1

Sedra - Lovstad 1:6

Orids - Lagans AIK 4:4

Olets – Skrea 9:2

Vesteros - IK Franke 0:4

Sederšoping – Dagsberg 3:0

FOTO: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara