Sedam recepcionerki iz hotela zatrudnelo za 18 meseci

Izvor: Blic, 01.Apr.2011, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam recepcionerki iz hotela zatrudnelo za 18 meseci

Plava kancelarijska stolica na recepciji hotela u britanskom Milton Keynesu počela je da važi za "plodnu", pošto je sedam recepcionerki zatrudnelo za samo 18 meseci.

Čak sedam žena koje su radile na recepciji ostalo je u drugom stanju pošto su na recepciji hotela u Milton Keynesu sve sedele na istoj plavoj stolici. Od njih sedam, četiri su se već porodile. Sve su dobile dečake.

U pitanju jeste slučajnost, ali iz straha da stolica "širi" trudnoću, ostatak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ženskog osoblja izbegava da sedne na nju.

- Stolica je kao svaka druga kancelarijska stolica, samo što sada deo osoblja odbija da na njoj sedi - rekao je Žil Šou, glavni menadžer hotela.

Zaposleni u hotelu kažu da je među njima već počela da kruži interna šala- ako netko želi dete, treba samo da sedne na "plodnu stolicu".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Plava uredska stolica je plodna

Izvor: Cafe.ba, 01.Apr.2011

Sedam žena koje su radile na recepciji hotela u Milton Keynesu ostalo je u drugom stanju nakon što su sve sjedile na istom plavom stolcu. Od njih sedam, četiri su već rodile. Svaka je dobila dječaka. Zbog nevjerovatne slučajnosti, ali i straha da stolica širi trudnoću, ostatak ženskog osoblja...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.