Sedam osoba povređeno u tri saobraćajne nesreće

Izvor: NoviMagazin.rs, 29.Maj.2016, 10:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sedam osoba povređeno u tri saobraćajne nesreće

Tokom noći u Beogradu su se desile tri saobraćajne nesreće u kojima je povređeno sedam osoba, rekla je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je agenciji Beta rekla da je ta služba u toku noći imala 143 intervencije, od kojih je 31 bilo na javnom mestu.

Nešto posle dva sata posle ponoći, u Tekeriškoj ulici u Kumodražu, u saobraćajnoj nesreći povređene su četiri osobe - dve su zbrinute na licu mesta, dok su dve odvezene u Urgentni centar.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs <<
Pre ponoći u Stražarskoj kosi u Velikom mokrom lugu, povređene su muška i ženska osoba dvadesetih godina, koje su prebačene u Urgentni centar.

Prema Macurinim rečima, u trećoj saobraćajnoj nesreći, koja se desila na Trgu Nikole Pašića kod fontane, povređena je jedna ženska osoba (54) i sa lakšim povredama prevezena je u Urgentni centar.

Na zdravstvene probleme najviše su se žalili astmatičari i osobe obolele od maligniteta.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.