Sećate se Dželjane iz klipa nesam školovala? Sada je porasla, a EVO KAKO IZGLEDA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Nov.2019, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate se Dželjane iz klipa "nesam školovala"? Sada je porasla, a EVO KAKO IZGLEDA (VIDEO)

Pomenut snimak i sada izaziva pažnju

Pre desetak godina Srbija je brujala o snimku na kom majka romkinja obećava da će njene ćerke, Bica i Dželjana, "od sutra obavezno da krenu u školu".

U pomenutom snimku, koji i danas izaziva pažnju, majka devojčica objašnjava zašto joj deca ne idu u školu.

Za kultnu izjavu “nesam školovala” danas znaju gotovo svi, a skoro se saznalo ia da jeobećanje održano te deca su krenula u školu.

Na poslednjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << snimku Dželjana se predstavi i kaže da ide u sedmi razred.

- Dželjana, imam 15 godina - rekla je nasmejana devojčica. Na pitanje zašto nije krenula u školu na vreme, kratko je odgovorila: “zbog virusa”.

Pogledajte kako su Dželjana i njena mama izgledale najnovijem snimku od pre dve godine, a verujemo da se nisu mnogo promenile ni danas:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ROMKINJA ISPUNILA OBEĆANJE: Dželjana završava osnovnu školu! Devojčica sada ima 15 godina!

Izvor: Kurir, 26.Nov.2019

Provera Televizijska ekipa posetila ženu čija je izjava „nesam školovala“ pre desetak godina postala hit i saznala da je njena ćerka sada sedmi razred

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.