Sećate li fotografije Monike iz “Prijatelja” sa Bekamom, dok drži ruku na zanimljivom mestu? Sada se pojavio i snimak (VIDEO)

Izvor: Večernje novosti, 09.Jan.2020, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sećate li fotografije Monike iz “Prijatelja” sa Bekamom, dok drži ruku na zanimljivom mestu? Sada se pojavio i snimak (VIDEO)

Sada znamo šta su dve zvezde radile u đakuziju, a iza svega stoji urnebesan zaplet serije Nedavno se pojavio selfi u đakuziju zvezde serije “Prijatelji” Kortni Koks i bivšeg fudbalera Dejvida koji je odmah zapalio internet, a sada je objavljen i snimak posle kog je cela situacija mnogo jasnija.Pročitajte još: Monika iz “Prijatelja” je napravila selfi sa Bekamom, a internet gori zbog mesta na koje je stavila ruku (FOTO)Naime, tada se digla velika buka na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mrežama, posebno zbog mesta gde Kortni drži ruku. Ubrzo je razjašnjen da njih dvoje snimaju scenu za seriju “Moderna porodica”, ali ne i koje su uloge dobili.Ispostavilo se da u 10. epizodi 11. sezone “glume” sebe, a zaplet je klasičan za sitkome – pobrkani identiteti.Kortni i Dejvid trebalo da se nađu sa trenerima za kuglanje kako bi se pripremili za turnir slavnih ličnosti međutim stvari nisu ispale baš kao što su očekivali. Upravo iz ovog dela epizode je scena u đakuziju.Dok za glumicu pojavljivanje u seriji, naravno, nije ništa novo, Bekam je bio oduševljen.- Ja sam inače ogromni fan, ali biti ovde i igrati ulogu je nešto neverovatno. Jako sam uzbuđen – rekao je legendarni bivši fudbaler.I gledaocima se izgleda jako dopala ova haotična epizoda pa su po društvenim mrežama podelili svoje pozitivne utiske.- Samo Dejvid Bekam može da me natera da gledam “Modernu porodicu” - napisala je jedna obožavateljka na Tviteru.Celebrity hot tub confessions… @CourteneyCox #ModernFamily pic.twitter.com/WIwg7lFx7P— Modern Family (@ModernFam) January 9, 2020

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.