Savršeno dobro se zna...

Izvor: B92, 11.Okt.2018, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Savršeno dobro se zna..."

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović "savršeno dobro zna ko je naručio Pinku da u svojim programima crta metu na čelu Olivera Ivanovića".

To je rekao predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović.

Navodeći da je odgovorno lice televizije Most iz Zvečana potvrdilo da je nalog za emitovanje spota protiv lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stigao iz Srpske liste, a da je to nedavno "indirektno priznala i sama Srpska >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lista", Stamatović je optužio Stefanovića da odbija da saopšti "ono na šta ga zakoni obavezuju".

"Član 11 Zakona o oglašavanju obavezuje emitera da obelodani precizne podatke o proizvođaču oglasne poruke i kupcu oglasnog prostora, a zbog kršenja ovih zakonskih odredbi, pravnom i odgovornom licu tog medija, izriče se i zaštitna mera zabrane obavljanja delatnosti u periodu od šest meseci do godinu dana", naveo je Stamatović a prenela Zdrava Srbija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.