Savić:Nadležnim ministarstvima predložene mere u oblasti energetike za smanjenje zagradjenja vazduha

Izvor: Beta Video, 25.Feb.2020, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savić:Nadležnim ministarstvima predložene mere u oblasti energetike za smanjenje zagradjenja vazduha

BEOGRAD - Viši savetnik za energetiku PKS Ljubinko Savić naveo je da će biti predloženo uspostavljanje pariteta cena energenata i svodjenje jedinične cene na kWh kod svih energenata i energije i dovodjenje cena energenata u regulatorne okvire. Biće predloženo i definisanje i uvodjenje podsticajnih mera za kupovinu novih, visokoefikasnih peći i kotlova u domaćinstvima.. (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Predložene mere za smanjenje zagađenja vazduha!  

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 12:13

PKS će predloge mera uputiti nadležnim institucijama i ministarstvima...Gasifikacija gradova i opština uvođenje podsticajnih mera za kupovinu novih, visokoefikasnih peći i kotlova, donošenje pravilnika o minimalnim tehničkim zahtevima za čvrsta goriva na bazi drvne biomase, deo je rešenja i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.