Savez za Srbiju traži puštanje na slobodu uhapšenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Jul.2020, 20:02

Savez za Srbiju traži puštanje na slobodu uhapšenih

Savez za Srbiju zatražio je danas puštanje na slobodu uhapšenih na protestima u Beogradu i podatke o svim uhapšenim kako bi mogli da dobiju pravnu zaštitu.

Savez je u saopštenju ponovio zahtev za imenovanje novog, "depolitizovanog Kriznog štaba", uz ocenu da je sadašnji Krizni štab izgubio poverenje i da mnogi njegovi članovi navodno moraju krivično da odgovaraju.

Ponovljen je i zahtev za odgovornost policijskih funkcionera, žandarmerijskih i drugih rukovodilaca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koji su primenili silu nad građanima koji su demonstrirali.

Traže se i informacije o stanju svih povređenih, kao i da izveštavanje RTS o protestima bude objektivno, istinito i blagovremeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.