Savez za Srbiju: Uskoro odluka o bojkotu izbora

Izvor: Mondo, 13.Avg.2019, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savez za Srbiju: Uskoro odluka o bojkotu izbora

Savez za Srbiju će vrlo brzo doneti konačnu odluku o bojkotu izbora, kažu predsednici Narodne i Demokratske stranke, Vuk Jeremić i Zoran Lutovac.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Oni tvrde da predsednik Srbije i SNS-a Aleksandar Vučić nema nameru da usvoji zahteve opozicije i da ih samo deklarativno prihvata. 

Jeremić kaže i da je odluka o bojkotu "trenutak istine" jer će posle toga postojati samo dve kolone - svi koji su za vlast će izaći >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na izbore, a svi koji su protiv će ih bojkotovati.

"Prihvatićemo zahteve, ali OPOZICIJA je BEZ PREDLOGA"

Kako kaže, uskoro će doći momenat kada će ambasadori u Srbiji, briselski zvaničnici i evropski ministri od njih tražiti da ipak izađu na izbore, ali da se nada da će u SZS ostati jedinstveni.

Vučić: Veoma mi je stalo da opozicija izađe na izbore

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ocenjuje da opozicija pregovorima o izbornim uslovima nastoji da opravda odluku o bojkotu, za kojom poseže zato što zna da izbore ne može da dobije.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.