Savet RRA odbio prigovore TV Nova i Kopernikus

Izvor: Blic, 13.Sep.2013, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Savet RRA odbio prigovore TV Nova i Kopernikus

Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) odbio je danas prigovore TV Nova i TV Kopernikus koji su se žalili na odluku da se nikome ne dodeli nacionalna frekvencija nekadašnje TV Avale.

Savet je to odlučio na današnjoj sednici na kojoj su razmatrani prigovori te dve stanice, rekao je agenciji Beta zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić.

Prema njegovim rečima, Savet nije razgovarao o tome kada će biti raspisan novi konkurs za dodelu frekvencije bivše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << TV Avala.

Savet RRA je na sednici koja je održana početkom avgusta, tajnim glasanjem odlučio da frekvenciju nekadašnje TV Avala ne dobiju ni TV Nova ni TV Kopernikus.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Avalina" frekvencija ipak za digitalizaciju?

Izvor: Mondo, 13.Sep.2013

Savet RRA odbio je danas prigovore TV Nova i TV Kopernikus koji su se žalili na odluku da se nikome ne dodeli..

Nastavak na Mondo...

RRA odbila prigovore Kopernikusa i Nove

Izvor: Danas, 13.Sep.2013

Republička radiodifuzna agencija odbila je juče prigovore televizija Kopernikus i Nove.rs zbog toga što na konkursu nije nikome dodeljena frekvencija nekadašnje Avale, kaže za Danas zamenik predsednika Saveta RRA Goran Karadžić. On dodaje da je tim okončana zakonska procedura sprovođenja konkursa...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.