Odbijeni prigovori TV Nova i TV Kopernikus

Izvor: RTS, 13.Sep.2013, 15:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbijeni prigovori TV "Nova" i TV "Kopernikus"

Savet RRA odbio prigovore TV "Nova" i TV "Kopernikus" zbog odluke RRA da ne dodeli nacionalnu frekvenciju nekadašnje TV "Avala".

Savet Republičke radiodifuzne agencije odbio je prigovore TV Nova i TV Kopernikus, koji su se žalili na odluku da se nikome ne dodeli nacionalna frekvencija nekadašnje TV Avala.  

Savet RRA je to odlučio na današnjoj sednici na kojoj su razmatrani prigovori te dve stanice, rekao je za agenciju Beta zamenik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << predsednika Saveta RRA Goran Karadžić.

Prema njegovim rečima, Savet nije razgovarao o tome kada će biti raspisan novi konkurs za dodelu frekvencije bivše TV Avala.

Savet RRA je na sednici početkom avgusta, tajnim glasanjem odlučio da frekvenciju nekadašnje TV Avala ne dobiju ni TV Nova ni TV Kopernikus.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Savet RRA odbio prigovore TV Nova i Kopernikus

Izvor: Blic, 13.Sep.2013

Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) odbio je danas prigovore TV Nova i TV Kopernikus koji su se žalili na odluku da se nikome ne dodeli nacionalna frekvencija nekadašnje TV Avale...Savet je to odlučio na današnjoj sednici na kojoj su razmatrani prigovori te dve stanice, rekao je agenciji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.