Sava Janjić: Vučić da brani stvarne interese

Izvor: Danas, 03.Sep.2018, 10:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sava Janjić: Vučić da brani stvarne interese

Iguman manastira Dečani Sava Janjić poručio je u intervjuu za komersant.rs da Srbi na Kosovu nisu samo brojke, procenti ili statistička greška, ideje o razgraničenju nazvao "razgraničenjem sa zdravim razumom" i poručio da je narod zabrinut zbog priča o podeli. Članak Sava Janjić: Vučić da brani stvarne interese se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sava Janjić: Vučić da brani stvarne interese

Izvor: SEEbiz.eu, 03.Sep.2018

BEOGRAD - Iguman manastira Dečani Sava Janjić poručio je u intervjuu za komersant.rs da Srbi na Kosovu nisu samo brojke, procenti ili statistička greška, ideje o razgraničenju nazvao „razgraničenjem sa zdravim razumom" i poručio da je narod zabrinut zbog priča o podeli...Otac Sava Janjić,...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Šta je Sadat preko generala Ivana Miškovića poručio Titu

Izvor: Danas, 03.Sep.2018

Tadašnji jugoslovenski predsednik, Tito, imao je važnu i srazmerno veliku ulogu u rasplitanju bliskoistočne krize. Članak Šta je Sadat preko generala Ivana Miškovića poručio Titu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.