Saudijski princ odbio Netanjahua?

Izvor: B92, 23.Nov.2020, 12:16

Saudijski princ odbio Netanjahua?

Jerusalim -- Saudijska Arabija demantovala je informacije o sastanku prestolonaslednika Mohameda bin Salamana i izraelskog premijera Benjamina Netanjahua

"Video sam informacije u medijima o tobožnjem sastanku prestolonasljednika i izraelskih u sklopu nedavne posete Majka Pompea. Nikakav se sastanak takvog tipa nije dogodio", napisao je na Twitteru saudijski ministar spoljnih poslova, princ Fejsal bin Farhan.

"Bili su prisutni jedino američki i saudijski dužnosnici", >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << istaknuo je.

Vest o prvoj poseti nekog izraelskog premijera Saudijskoj Arabiji radi tajnog sastanka s prestolonaslednikom proteklog vikenda objavila su izraelska državna glasila, a agenciji France Press potvrdio je izvor u izraelskoj vladi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Netenjahu na tajnom sastanku sa saudijskim princem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2020

Izraelski mediji objavili su danas da je premijer Izraela Benjamin Netenjahu putovao u Saudijsku Arabiju na tajni sastanak sa princem prestolonaslednikom Mohamedom bin Salmanom, što bi, ukoliko se ova informacija potvrdi, bio prvi susret najviših zvaničnika iz ove dve zemlje...U izraelskim medijima...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.