Izvor: RTS, 30.Apr.2021, 09:56

Saučešće Vučića povodom tragedije u Izraelu

Predsednik Aleksandar Vučić uputio je telegram saučešća predsedniku Izraela Ruvenu Rivlinu povodom tragedije na verskom festivalu na severu Izraela.
U stampedu na severu Izraela poginulo je više desetina osoba, a predsednik Aleksandar Vučić u telegramu saučešće predsedniku Izraela poručio je da "nas je duboko pogodila vest o tragediji u Meronu".
"U vreme kada se svi borimo da sačuvamo svaki život, svakog čoveka, ova velika nesreća >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zadala je još jednu ranu ne samo Izraelu, nego celom svetu. Vama, porodicama i prijateljima poginulih, kao i građanima Izraela, izražavam duboko saučešće u ime naroda Srbije i svoje ime, a povređenima želim brz oporavak", navodi se u telegramu saučešća predsednika Vučića.
Saučešće je uputio i ministar policije Aleksandar Vulin. 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.