Saučešće Dačića Medvedevu, osuda zločina u Volgogradu

Izvor: Press, 29.Dec.2013, 16:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saučešće Dačića Medvedevu, osuda zločina u Volgogradu

''''U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime upućujem Vam izraze dubokog saučešća povodom terorističkog napada u kojem su stradali građani Rusije", navodi se u telegramu, saopštila je vladina kancelarija za saradnju sa medijima.

"Vlada Republike Srbije najoštrije osuđuje ovaj zločin i, budući da je trajno posvećena borbi protiv terorizma i svakog oblika nasilja, spremna je da učestvuje u zajedničkoj borbi protiv terorizma na međunarodnom planu'''', ističe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se u telegramu saučešća.

Na železničkoj stanici u Volgogradu danas u 12.45 sati po lokalnom vremenu dogodio se bombaški napad u kome je prema poslednjim podacima poginulo 14, a povređeno 37 ljudi.

Guverner Volgograda Sergej Boženov naveo je da prvi rezultati istrage pokazuju da je u pitanju bio teroristički napad.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.