Sastanak u načelstvu Pirotskog upravnog okruga: Aktor dužan 7 miliona evra podizvođačima na istočnom kraku Koridora 10

Izvor: Blic, 09.Nov.2017, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak u načelstvu Pirotskog upravnog okruga: "Aktor" dužan 7 miliona evra podizvođačima na istočnom kraku Koridora 10

Dug "Aktora", izvođača radova na istočnom kraku Koridora 10 podizvođačima iz Pirotskog okruga, bila je tema današnjeg sastanka u načelstvu Pirotskog upravnog okruga u Pirotu, saopštila je Privredna komora Pirota.

Kako se navodi u saopštenju, sastanku u načelstvu Okruga, pored v. d. direktora Koridora Srbije Zorana Babića i predsednika Privredne komore Pirota Dragana Kostića, prisustvovali su i predstavnici "Aktora", izvođača radova na istočnom kraku Koridora 10 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i podizvođača iz pirotskog kraja.

Razlog je dug "Aktora" od oko 7 miliona evra podizvođačima, među kojima su "Fri tajm", "Dea gradnja", "Era trans", "Drumovi AD", "Balkan stil", "Kubik trans", "Grejsi", "Hepi stars " i "Hepines".

Kako je saopšteno, ovaj dug  znatno otežava rad ovih podizvođača. U ime "Aktora" sastanku su prisustvovali direktori Aron Peles, Haralampis Babis, Konstantinos Panajotodis i Mihalis Baruzoglu.

Zaključak sa sastanka, kome je prisustvovala i načelnica Pirotskog upravnog okruga Dragana Tončić, je da će "Aktor" izmiriti svoje obaveze na način koji neće ugroziti radove na Koridoru, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"Aktor" dužan 7 miliona evra

Izvor: Večernje novosti, 09.Nov.2017

Podizvođači grčke kompanije koja gradi istočni krak Koridora 10 traže zaostala dugovanja. Duguju "Fri tajmu", Dea gradnji", "Era transu".. GRČKA kompanija "Aktor", koja je glavni izvođač radova na četiri deonice na istočnom kraku Koridora 10, samo u deset preduzeća iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.