Sastanak Vučića i legende nemačke partije CDU Elmara Broka

Izvor: B92, 15.Jan.2020, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Vučića i "legende nemačke partije CDU" Elmara Broka

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa članom nemačke CDU i bivšim evroparlamentarcem Elmarom Brokom.

"Radni doručak sa iskrenim prijateljem Srbije i legendom nemacke partije CDU - Elmarom Brokom", naveo je Vučić na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbije", uz fotografiju sa gostom iz Nemačke.

Brok je veteran Evropskog parlamenta, a evroposlanik je bio od 1980. do 2019. godine.

Bio je i predsedavajući Odbora za spoljne poslove EP. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Pre oko godinu dana, nakon što je Priština uvela takse na srpsku robu, Brok je rekao da su takvi carinski nameti neprihvatljivi i da one treba da budu ukinute da bi se ponovo mogao povesti razumni dijalog.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radni doručak Vučića sa Elmarom Brokom, "legendom" nemačke CDU

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2020

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa članom nemačke CDU i bivšim evroparlamentarcem Elmarom Brokom..."Radni doručak sa iskrenim prijateljem Srbije i legendom nemačke partije CDU - Elmarom Brokom", naveo je Vučić na zvaničnom instagram nalogu "Budućnostsrbije", uz sliku sa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

"DŽONI, NEKA JE SA SREĆOM!" Vučić poslao poruku ČUVENOM HOLIVUDSKOM GLUMCU, evo šta je POVOD

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 09:01

Predsednik Srbije je postavio i fotografiju sa Depom...Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je danas proslavljenom američkom glumcu Džoniju Depu sreću na predstojećem Berlinskom festivalu, gde će premijeru imati njegov film Minamata koji je prošle godine sniman u Srbiji..."Neka je sa srećom,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.