DŽONI, NEKA JE SA SREĆOM! Vučić poslao poruku ČUVENOM HOLIVUDSKOM GLUMCU, evo šta je POVOD

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2020, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"DŽONI, NEKA JE SA SREĆOM!" Vučić poslao poruku ČUVENOM HOLIVUDSKOM GLUMCU, evo šta je POVOD

Predsednik Srbije je postavio i fotografiju sa Depom.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poželeo je danas proslavljenom američkom glumcu Džoniju Depu sreću na predstojećem Berlinskom festivalu, gde će premijeru imati njegov film Minamata koji je prošle godine sniman u Srbiji.

"Neka je sa srećom, Džoni", napisao je Vučić je na instagram nalogu Budućnost Srbije.

Predsednik Srbije je postavio i fotografiju sa Depom, kao i fotografiju glumca u sceni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz filma.

U postu se ističe da je film Minamata sniman u Srbiji, a da je Vučić u martu 2018. godine posetio ekipu i sa Džonijem Depom razgovarao o promociji Srbije kroz filmske projekte.

"Neka je sa srećom, Džoni!" - Svetsku premijeru na ovogodišnjem Berlinskom filmskom festivalu imaće film Minamata, američkog reditelja Endruja Levitasa, objavljeno je u utorak, u Berlinu. Ovaj film, u kome glavnu ulogu igra čuveni američki glumac #JohnnyDepp sniman je prošle godine u Srbiji. Predsednik Vučić je u martu 2018.god posetio filmsku ekipu i tom prilikom sa Džonijem Depom razgovarao o promociji Srbije kroz filmske projekte. "Good luck, Johnny!" - The film 'Minamata', directed by Andrew Levitas, will have its world premiere at this year's Berlin Film Festival - the news was released on Tuesday in Berlin. This film, starring the famous American actor #JohnnyDepp, was filmed last year in Serbia. In March 2018, President Vučić visited the film crew when he talked with Johnny Depp about the promotion of Serbia through film projects.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jan 15, 2020 at 10:04pm PST

Film Minamata američkog reditelja Endrjua Levitasa, kako je saopšteno u utorak, imaće svetsku premijeru na Berlinskom filmskom festivalu, koji se održava od 20. februara do 1. marta, podsetio je Vučić u postu.

Predsednik Srbije poruku Džoniju Depu objavio je na srpskom i engleskom jeziku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.