Saradnja Srbije i Severne Makedonije u prevenciji saobraćajnih nezgoda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Okt.2020, 15:30

Saradnja Srbije i Severne Makedonije u prevenciji saobraćajnih nezgoda

Direktorka Agencije za bezbednost saobraćaja Jasmina Milošević potpisala je danas sa predsednicom Republičkog saveta za bezbednost saobraćaja na putevima Severne Makedonije Gordanom Kožuvarovskom protokol o saradnji dve institucije.

Protokol predviđa međusobnu saradnju u prevenciji saobraćajnih nezgoda i zajedničko održavanje kampanja.

Gosti iz Severne Makedonije obišli su sva odeljenja koja se bave prevencijom i licenciranim kadrovima u Agenciji za bezbednost >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaja, jer su želeli na licu mesta da steknu uvid kako ABS funkcioniše i radi.

Takođe, dogovoreno je da se, ukoliko situacija sa korona virusom bude dozvolila, do kraja godine organizuje zajednička kampanja kako bi se apelovalo na učesnike u saobraćaju da obrate posebnu pažnju tokom zimskih uslova vožnje, saopštila je Agencija za bezbednost saobraćaja Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.