Šapić: Kada bih mogao da vratim vreme, nikada ne bih ušao u politiku

Izvor: Vesti-online.com, 13.Feb.2016, 20:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šapić: "Kada bih mogao da vratim vreme, nikada ne bih ušao u politiku"

Aleksandar Šapić koji se posle završetka sportske karijere posvetio politici, ali i humanitarnoj fondaciji "Novi Beograd“ koju je osnovao, smatra da je pogrešio što je ušao u politiku, ali ne namerava da se povuče.

- Ne bih ponovo izabrao isti put, ali karakter mi ne dozvoljava da se povučem. I ako ne dobijem izbore na Novom Beogradu, poželeću sreću sledećem i nastaviti da živim tu gde sam rođen - ispričao je bivši vaterpolista i funkcioner Demokratske stranke >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << medijima.

Šapić je bio iskren o funkciji koju obavlja.

- Nikad nisam sebe doživljavao kao političara, ne bavim se visokom politikom. Nažalost, u ovoj zemlji se sve podvlači kroz visoku politiku, i dečja igrališta i parking mesta. Krajnje je vreme da se lokalna i visoka politika odvoje. Nema potrebe da se za lokalne izbore na bilborde stavljaju glave lidera stranaka, a onda u opštini dobijete ljude za koje nikada niste čuli - zaključuje proslavljeni vaterpolista.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.