Aleksandar Šapić razočaran: Kad bih mogao da vratim vreme, nikad ne bih ušao u politiku!

Izvor: Svet, 13.Feb.2016, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandar Šapić razočaran: Kad bih mogao da vratim vreme, nikad ne bih ušao u politiku!

Aleksandar Šapić, koji se posle završetka sportske karijere posvetio politici, ali i humanitarnoj fondaciji „Novi Beograd“ koju je osnovao, smatra da je pogrešio što je ušao u politiku, ali ne namerava da se povuče.
“Kad bih mogao da vratim vreme, nikad ne bih ušao u politiku, ali karakter mi ne dozvoljava da se povučem. I ako ne dobijem izbore na Novom Beogradu, poželeću sreću sledećem i nastaviti da živim tu gde sam i rođen”, rekao je proslavljeni vaterpolista >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i bivši funkcioner Demokratske stranke u emisiji „Grand magazin“ petkom.
“Nikad sebe nisam doživljavao kao političara, ne bavim se visokom politikom. Nažalost, u ovoj zemlji se sve podvlači pod visoku politiku, i dečja igrališta i parking mesta. Krajnje je vreme da se lokalna i visoka politika odvoje. Nema potrebe da se za lokalne izbore na bilborde stavljaju glave lidera stranaka, a onda u opštini dobijete ljude za koje nikada niste čuli.”

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Pokajao se? "Kada bih mogao da vratim vreme, nikada ne bih ušao u politiku"

Izvor: B92, 13.Feb.2016

Aleksandar Šapić koji se posle završetka sportske karijere posvetio politici, ali i humanitarnoj fondaciji "Novi Beograd“ koju je osnovao, smatra da je pogrešio što je ušao u politiku, ali ne namerava da se povuče...“Kad bih mogao da vratim vreme, nikad ne bih ušao u politiku, ali karakter...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.