Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2017, 20:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćajni znakovi na udaru vozača tokom vikenda

BANJALUKA – Tokom vikenda u Banjaluci je oštećeno više saobraćajnih znakova, koji su se našli na putu vozačima automobila ili motora.

Svjedoci smo da i dalje u našem gradu postoje oni kojima je vandalizam "u krvi“. Kako drugačije objasniti saobraćajne znakove koji leže na zemlji "izvaljeni“ sa mjesta gdje bi trebali stajati ili razne naljepnice od kojih se pojedini znakovi ne vide.

Sinoć je na raskrsnici Ranka Šipke i Krajiških brigada oboren semafor, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a u blizini zgrade Narodne skupštine, na samoj raskrsnici je oboren i saobraćajni znak.

Ne znamo koliko dugo će ovaj saobraćajni znak da "leži“ na zemlji, ali se nadamo da će nadležne službe reagovati što prije i da će se ovaj saobraćajni znak opet naći na svom "radnom mjestu“.

Na žalost, ovakvih slučajeva ima još.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.