Saobraćaj bez zastoja

Izvor: RTS, 28.Maj.2018, 07:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj bez zastoja

Početak radne nedelje po pravilu donosi pojačan intezitet saobraćaja, sa većim brojem vozila, a saobraćaj se odvija bez zastoja, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.
Prema podacima Uprave granične policije, teretna vozila se na izlazu iz Srbije zadržavaju na graničnim prelazu Horgoš 60 minuta.
Na graničnim pralazima, zadržavanja za putnička vozila su uobočajena, do 30 minuta.
U >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << zajedničkoj akciji MUP i AMSS, postavljene su nove veb kamere na najfrekventnijim graničnim prelazima sa Mađarskom, Hrvatskom, Bugarskom i Makedonijom.
Veb kamere, koje u svakom trenutku možete pogledati na internet platformi AMSS, prenose potpunu informaciju sa trenutnom slikom o intezitetu saobraćaja i potrebnim vremenom za prolaz našeg graničnog prelaza, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bez problema u saobraćaju

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Maj.2018

BANJALUKA - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH na većini puteva saobraćaj se odvija nesmetano, a na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske...Oprez zbog mogućih sitnijih odrona neophodan je na dionicama koje prolaze kroz usjeke, posebno na putnim pravcima...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.