AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, večeras pojačanje zbog kraja vikenda

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Maj.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, večeras pojačanje zbog kraja vikenda

Saobraćaj u Srbiji je trenutno umerenog inteziteta, dok se u večernjim satima zbog kraja vikenda očekuje osetno pojačanje, pre svega na prilazima većim gradskim sredinama, saopštio je Automoto savez Srbije.

Vanrednih zastoja i prekida na putevima nema, dok se na naplatnim rampama prolazi bez zadržavanja, navodi AMŠ i dodaje da su zadržavanja na graničnim prelazima oko pola sata.

"Zadržavanja za teretna vozila na izlazu iz Srbije, na prelazu Batrovci su dva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << sata, a na Horgošu oko 60 minuta", navodi se u saopštenju.

AMSS navodi da su trenutno vremenske prilike naklonjene vozačima, ali da zbog najavljenih padavina na području centralne i južne Srbije, kao i na jugu Banata, vozači moraju biti oprezniji uz držanje većeg rastojanja između vozila.

Na izmene u saobraćaju treba računati na deonicama na kojima su radovi u toku, a gde usled priliva većeg broja vozila, može doći do usporene vožnje, zbog čega vozačima savetujemo više strpljenja i tolerancije, navodi AMSS.AMSS podseća da se stanje na najfrekventnijim graničnim prelazima sada se može videti na portalu AMSS zahvaljujući novim kamerama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

AMSS: Umeren intenzitet saobraćaja, večeras pojačanje

Izvor: Blic, 27.Maj.2018

Saobraćaj u Srbiji danas po podne je umerenog intenziteta, a osetno pojačanje očekuje se u večernjim satima, pre svega na prilaznim putevima većih gradova.

Nastavak na Blic...

AMSS: Saobraćaj umeren, bez zadržavanja na naplatnim rampama

Izvor: Blic, 28.Maj.2018, 18:39

Saobraćaj u Srbiji je umerenog intenziteta, dok se veći broj vozila može očekivati na ulicama većih gradova, saopštio je večeras Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.