Saniran kolovoz kod Vlaola, uspostavljen saobraćaj

Izvor: Blic, 21.Apr.2014, 01:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saniran kolovoz kod Vlaola, uspostavljen saobraćaj

Most na državnom putu II B 393 na deonici Jasikovo – Vlaole koji je usled obilnih padavina i bujice oštećen, zbog čega je obustavljen saobraćaj, saniran je jutros odmah po povlačenju reke u korito. Lokalna samouprava opštine Majdanpek je odmah izdala naređenje za sanaciju mosta kako bi se normalizivao saobraćaj.

-Saobraćaj je prekinut juče, ali zbog jake bujice nismo imali prilaz mostu. Jutros je izdat nalog za sanaciju i most je sada sređen i funkcionalan. Autobusi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saobraćaju što je dovoljna potvrda da sve funkcioniše – rekao je Dejaš Škorić, pomoćnik predsednika opštine Majdanpek, prilikom obilaska oštećenih sela na teritoriji Gornje reke.

Na delovima ovog puta bujica je podigla i asfalt, ali su meštani dobili obećanje da će to biti sređeno, kao i da će dobiti kamen za sanaciju alternativnih puteva oštećenih u poplavama.

Na području opštine Majdanpek je situacija stabilna, reke su se vratile u svoje vodene tokove, ali je ostala velika materijalna šteta u nekoliko domaćinstava.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.