Izvor: Piplmetar.rs, 19.Jul.2023, 03:33

Sandra Rešić se JEDINA SPASILA DOŽIVOTNOG BLAMA na venčanju Matore i Anite: „Kad sam videla ono…“

O venčanju nekadašnjih zadrugarki Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović se priča danima unazad, a na meti podsmeha su se našli gosti koji su završili mahom sa greškama u tetovažama koje su im urađene na licu mesta.
Sandra Rešić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot


– On je mene i Tamaru istetovirao, >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << došao je moj drugar i Karić i ko god da se tetovira od gostiju, ja ću. Sedne Karić i kaže: „Nemoj, pa se ne boj“. Stavio brat: „Ne boj“ zajedno, ustali ujutru i kaže Đedović: „Je l’ ti vidiš da ti je pola ćirilica i pola latinica“ – ispričala je Jovana u „Amidži šouu“, na šta je Marko Đedović dodao:
– Ja sam prošao sa pićem i rekao: „Bože gospode“.
Marko Đedović (Foto: Ringier/Ivan Radulović)
– Pitala me je Matora: „Je l’ se ne boj piše spojeno“, rekoh piše se odvojeno. Ja sam htela da istetoviram majku, da stavim „Cica“, al kad sam videla ovo… – dodala je Sandra Rešić i nasmejala sve u studiju.
U kom izdanju se Sandra Rešić pojavila na gorepomenutom venčanju pogledajte u odvojenom tekstu: GAĆE SEVAJU, GRUDI ISKIPELE IZ HALJINE! Sandra Rešić na večanju Anite i Matore odabrala riskantnu haljinu!
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.