Sandler u crtaću Hotel Transylvania

Izvor: Crtaci.info, 06.Jul.2011, 22:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sandler u crtaću "Hotel Transylvania"

Adam Sandler će pozajmiti glas glavnom liku, Drakuli, u 3D animiranom dugometražnom filmu "Hotel Transylvania". Film režira Genndy Tartakovsky, radi se u studiju Sony Pictures Animation, a u bioskopima se očekuje u septembru iduće godine.



Evo kako studio opisuje ovaj crtani:

Dobro došli u Hotel Transilvanija, Drakulin (Sandler) ekstravagantni hotel, gde čudovišta i njihove porodice mogu da dišu punim plućima, bez mešanja sa svetom ljudi. Ali postoji jedna ne tako poznata činjenica o Drakuli: on nije samo Princ Tame; on je takođe i tata. Previše zaštitnički nastrojen prema svojoj ćerki tinejdžerki, Mavis, izmišlja opasne priče kako bi slomio njen avanturistički duh. Kao oazu za nju otvara hotel Transilvanija, gde njegova ćerka i neka od najpoznatijih čudovišta na svetu - Frankenštajn i njegova nevesta, Mumija, Nevidljivi Čovek, porodica vukodlaka, i mnogi drugi - mogu da uživaju u miru i sigurnosti. Za Drakulu obezbeđivanje hrane za ova legendarna čudovišta nije nikakav problem - ali njegov svet bi mogao da se sruši kada naiđe običan dečko koji baci oko na njegovu ćerku Mavis.

Glasove će pored Sandlera pozajmljivati i Kevin James (Frankenštajn); Fran Drescher (nevesta, Eunice); David Spade (Kvazimodo); Steve Buscemi i Molly Shannon (vukodlaci Wayne i Wanda); Cee Lo Green (mumija Murray); i Andy Samberg kao Jonathan, 21-ogodišnji dečko koji svraća u hotel.

Tartakovsky je posebno poznat po čuvenim animiranim serijama poput Dexter's Laboratory, Samurai Jack i Star Wars: Clone Wars.

Michelle Murdocca je producent filma, a premijera je zakazana za 21. septembar 2012. godine.

Nastavak na Crtaci.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Crtaci.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Crtaci.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.