San Dijego: Požar na vojnom brodu, više mornara povređeno

Izvor: B92, 12.Jul.2020, 22:32

San Dijego: Požar na vojnom brodu, više mornara povređeno

Nekoliko mornara povređeno je danas u eksploziji na vojnom brodu u bazi američke mornarice u San Dijegu, saopštila je vatrogasna služba tog grada.

Vatrogasna služba San Dijega navela je na Tviteru da je mornarima pružana pomoć zbog raznih povreda nakon eksplozije na brodu "US S Bonhomme Rićard", prenosi CNN.

Na video snimcima sa lica mesta vidi se kako nekoliko vatrogasaca uleću u gust dim kod amfibijskog napadačkog broda u bazi, navodi Rojters.

Za sada nije poznato šta je uzrok požara.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Gori američki vojni brod: Ima povređenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 07:45

San Dijego -- U eksploziji i požaru koji je izbio na američkom brodu u Kaliforniji povređena je 21 osoba, saopštile su sinoć lokalne vlasti...Američki mediji prikazali su snimke na kojima se vidi gust dim iz broda Ju Es Es Bonom Ričard koji se nalazio u luci San Dijega gde je u toku remont plovila...Eksplozija,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.