Gori američki vojni brod: Ima povređenih FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 13.Jul.2020, 07:45

Gori američki vojni brod: Ima povređenih FOTO/VIDEO

San Dijego -- U eksploziji i požaru koji je izbio na američkom brodu u Kaliforniji povređena je 21 osoba, saopštile su sinoć lokalne vlasti.

Američki mediji prikazali su snimke na kojima se vidi gust dim iz broda Ju Es Es Bonom Ričard koji se nalazio u luci San Dijega gde je u toku remont plovila.

Eksplozija, čiji je uzrok nepoznat, dogodila se dok je na brodu bilo 160 mornara. Prema navodima vlasti, 17 mornara i četiri civila su povređena i svi su prebačeni >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u obližnju bolnicu.

Mediji su preneli da je nekoliko policajaca takođe povređeno posle udisanja dima.

Brod gori već 12 sati, prenose američki mediji i navode da se na njemu nalazi oko 3.700 tona zapaljivih materijala.

Vatrogasci trenutno drže situaciju pod kontrolom.

Mediji prenose i da je prema nepotvrđenim informacijama do eksplozije došlo zbog porasta temperature usled izbijanja požara, čije uzroke utvrđuje istraga.

Neki mediji su preneli da ima i poginulih, ali potvrde te informacije nema.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

EKSPLOZIJA NA RATNOM BRODU Povređeno nekoliko mornara iz baze u San Dijegu (VIDEO)

Izvor: Blic, 13.Jul.2020

Nekoliko mornara povređeno je u eksploziji na vojnom brodu u bazi američke mornarice u San Dijegu, saopštila je vatrogasna služba tog grada.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.