Šalter katastra i u Opštini Zvezdara

Izvor: Blic, 03.Dec.2010, 11:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šalter katastra i u Opštini Zvezdara

U šalter sali upravne zgrade Opštine Zvezdara, danas u 10 sati biće otvoren prijemni šalter Republičkog geodetskog zavoda na kome građani mogu izvršiti uvid u podatke katastra nepokretnosti za teritoriju opštine.

Za uvid su dostupni podaci o vlasništvu i drugim stvarnim pravima na nepokretnostima, digitalni katastarski plan i adresni registar. Takođe, mogu se pregledati i drugi prostorni podaci koji su dostupni na geoportalu „Geosrbija" (www.geosrbija.rs).

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Na prijemnom šalteru u šalter sali opštine Zvezdara može se izvršiti uvid u podatke za KO Zvezdara, Mirijevo i Veliki Mokri Lug - elektronskim putem.

Za sve četiri katastarske opštine koje pripadaju Zvezdari (Mirijevo, Zvezdara, Mali Mokri Lug i Veliki Mokri Lug) mogu se dobiti sledeća dokumenta iz službene evidencije: kopija plana katastarske parcele, uverenje o imovinskom stanju, nazivu ulice i kućnom broju, zatim informacija o nerešenim zahtevima za sprovođenje promena na nepokretnostima i informacija o istorijatu promena na nepokretnostima.

Prepis lista nepokretnosti može se dobiti samo za KO Zvezdara.

Za izdavanje ovih dokumenata potrebno je podneti zahtev na šalteru broj 12, a po obradi u kratkom roku traženi dokument se podiže na istom mestu. Radno vreme šaltera je od 8 do 16 časova radnim danima. Sve takse naplaćuju se po cenovniku Republičkog geodetskog zavoda.

U toku je izlaganje katastra nepokretnosti za Mirijevo i Veliki Mokri Lug .Za KO Mirijevo javni uvid se obavlja u prostorijama upravne zgrade „Minel Kotlogradnje” (Uralska 3a, II ulaz, na drugom spratu) radnim danima od 8 do 16 časova. Za KO Veliki Mokri Lug u prostorijama MZ „Veliki Mokri Lug”, (Nikole Grulovića 14) radnim danima od 8 do 15 časova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U opštini Zvezdara šalter za uvid u katastar nepokretnosti

Izvor: Studio B, 03.Dec.2010

U opštini Zvezdara otvoren je prijemni šalter Republičkog geodetskog zavoda na kome građani mogu izvršiti uvid u podatke katastra nepokretnosti za teritoriju te opštine. ..Na ovom šalteru može se dobiti kopija plana katastarske parcele, uverenje o imovinskom stanju, nazivu ulice, kućnom broju,...

Nastavak na Studio B...

Šalter katastra i u Opštini Zvezdara

Izvor: YU-Build.rs, 03.Dec.2010

U šalter sali upravne zgrade Opštine Zvezdara, danas u 10 sati biće otvoren prijemni šalter Republičkog geodetskog zavoda na kome građani mogu izvršiti uvid u podatke katastra nepokretnosti za teritoriju opštine. Za uvid su dostupni podaci o vlasništvu i drugim stvarnim pravima na nepokretnostima,...

Nastavak na YU-Build.rs...

U opštini Zvezdara šalter za katastar nepokretnosti

Izvor: Glas javnosti, 04.Dec.2010, 09:14

BEOGRAD - U opštini Zvezdara otvoren je prijemni šalter Republičkog geodetskog zavoda, na kome građani mogu da imaju uvid u podatke katastra nepokretnosti za teritoriju te opštine. Na tom šalteru može se dobiti kopija plana katastarske parcele, uverenje o imovinskom stanju, nazivu ulice, kućnom...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.