Salma Hajek otkrila da je jedva preživela koronu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Maj.2021, 15:07

Salma Hajek otkrila da je jedva preživela koronu

Poznata glumica Salma Hajek otkrila je u intervjuu za list Verajeti da je jedva preživela zarazu koronavirusom s kojom se kod kuće borila sedam nedelja.

Ona je podelila svoje iskustvo u borbi s kovidom-19, navodeći da joj je zaraza dijagnostifikovana na početku pandemije i da je skoro umrla.

U intervjuu je otkrila da je kad je dobila pozitivan test odlučila da to zadrži u tajnosti sve do sada.

Njeni simptomi, kaže, bili su toliko ozbiljni da je morala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da prima kiseonik i da bude u samoizolaciji u svom domu sedam sedmica. Kaže i da je odbila da ode u bolnicu suprotno savetima svog lekara.

"Lekar me molio da odem u bolnicu jer sam bila veoma loše. Rekla sam: 'Ne, hvala. Radije ću umreti kod kuće'".

Glumica se u međuvremenu oporavila, ali otkrila je da se još uvek ne oseća kao pre bolesti, prenosi portal Klix.ba.

Njen prvi projekt nakon kovida bio je film "House of Guči" i objasnila je da se još osećala umorno tokom snimanja.

"Nije bilo puno vremena za oporavak", objasnila je glumica i dodala da je ipak bilo lako i da je to bio savršen posao za povratak nakon bolesti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Salma Hayek jedva preživela koronu: Radije bih da umrem kod kuće

Izvor: Tracara.com, 21.Maj.2021, 09:35

Popularna holivudska glumica Salma Hayek otkrila je da je umalo umrla od koronavirusa i da su je „lekari molili da ode u bolnicu jer je mnogo loše“. Takođe je iznela u javnost priču o maltretiranjima koja je doživela od producenta Harveya Weinsteina, što je napisala u eseju za „Njujork Tajms“. Glumica...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.