Sajt koji pomaže muslimanima da nađu drugu ženu: “Poligamija je STIL ŽIVOTA”

Izvor: Blic, 26.Okt.2017, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajt koji pomaže muslimanima da nađu drugu ženu: “Poligamija je STIL ŽIVOTA”

Britanski sajt za upoznavanje secondwife.com namenjen je muslimanima koji žele da žive u poligamnom braku.

Muškarci i žene iz celog sveta moći će da se prijave i traže partnera na ovom sajtu, a podaci korisnika o tome koliko se često mole, da li su od rođenja bili vernici, ili su prešli u islam i kakvim se hobijem bave treba da pomognu da se u poligamnom braku nađu odgovarajući muškarci i žene.

Premijum nalog, koji korisnicima omogućava da vide fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i video-snimke i postave svoje, košta 20 evra mesečno.

Osnivač Azad Čajvala, britanski biznismen pakistanskog porekla, kaže da je poligamija životni stil i poslednji tabu koji treba srušiti.

Pored sajta secondwife.com, Čajvala je pokrenuo i polygamy.com, namenjen ne-muslimanima koji žele više žena. Na oba sajta mogu da se prijave neudate, razvedene žene i udovice, dok su oženjeni muškarci poželjni.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.