Sajam voda u Belekspocentru

Izvor: Studio B, 06.Nov.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam voda u "Belekspocentru"

Beograd je jedna od retkih metropola u kojima većina građana ne kupuje vodu, nego koristi onu iz vodovoda. U tom preduzeću kažu da se kvalitet vode kontroliše na 150 tačaka u gradu i da se dnevno obavi trideset analiza.

Pijemo čistu i kvalitetnu vodu, a koliko je to važno, potvrđuje i ono što se moglo videti na sajmu vode, gde su predstavljena najnovija dostigunuća u zaštiti i korišćenju jednog od najvažnijih resursa u ovom veku.

U "Belekspocentru" Sajam >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << voda 2012, traje do 8. novembra, a okuplja predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih i javno-komunalnih preduzeća, lokalnih samouprava, ministarstava, kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju u vodoprivredu.

Sajam će biti propraćen Međunarodnim naučno-stručnim skupom "Upravljanje vodama, tehnička regulativa u oblasti snabdevanja vodom i kanalisanja".

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.