Počinje Sajam voda

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Nov.2012, 02:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje Sajam voda

BEOGRAD -

U Beogradu će od danas do 8. novembra biti organizovan Sajam voda, koji će okupiti proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javno-komunalnih preduzeća i resornih ministarstava.

Sajam voda je koncepcijski osmišljen kao skup specijalizovanih tema iz sektora vodoprivrede i organizovan je po principima sajmova četvrte generacije sa bogatim pratećim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << stručnim programom.

Paralelno sa sajmom, u okviru hale "Belekspocentra", biće održan i Međunarodni naučno - stručni skup o vodi koji će ugostiti vodeće stručnjake iz ove oblasti, najavili su organizatori.

Učesnici skupa će se baviti temama koje se odnose na upoznavanje prisutnih sa stanjem i pravcima razvoja vodoprivrede u Srbiji.

Skup će se baviti i temama kao što su pravna i tehnička regulativa, energetska efikasnost, upravljanje gradskim vodama.

Organizatori ove manifestacije su Udruženje za tehnologiju vode i sanitarno inženjerstvo i kompanija "Belekspo", pod pokroviteljstvom Privredne Komore Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Danas počinje Sajam voda

Izvor: Blic, 06.Nov.2012

Sajam voda 2012, koji počinje danas, okupiće u "Belekspocentru" predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih i javno-komunalnih preduzeća, lokalnih samouprava, ministarstava, kao i finansijskih institucija koje kroz donacije i zajmove investiraju u vodoprivredu...Sajam će...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.