Sahranjeni Ivona i Danilo na koje je naleteo džip dok su šetali trotoarom

Izvor: Press, 03.Jan.2014, 15:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjeni Ivona i Danilo na koje je naleteo džip dok su šetali trotoarom

- Ivona i Danilo su bili najbolji prijatelji! Te večeri su izašli malo da prošetaju. Nikad se više nisu vratili. U jednoj sekundi oboje su nas zauvek napustili. Velika tragedija... Ne znam kako ćemo dalje bez njih...
Ovo je juče za Kurir rekao prijatelj Ivone Krstić (37) i Danila Srdića (35), koji su poginuli 30. decembra oko 22 sata, kad je na njih na trotoaru na Dedinju džipom naleteo Milorad M. (60). Vozač džipa je, kako je utvrđeno, u trenutku nesreće imao više od 1,2 >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << promila alkohola u krvi, a išao je da zapali sveću na mestu na kojem mu je sin poginuo na isti dan pre tri godine.
- I Danilo i Ivona su s Konjarnika. Danilo je u šetnju pozvao i suprugu Zoranu, ali ona nije mogla da ide s njima. Ne smem ni da pomislim šta bi bilo da je i ona izašla napolje - kaže prijatelj.
Danilo Srdić i Ivona Krstić sahranjeni su juče na Lešću odnosno na Centralnom groblju u Beogradu. Mnogobrojna rodbina, prijatelji i komšije okupili su se juče kako bi izjavili saučešće Srdićevoj porodici i kako bi ga ispratili na večni počinak. Od Srdića se oprostio i veliki broj dece, kojima je predavao veronauku u OŠ „Branislav Nušić“.
- Dačo moj, da možeš samo da vidiš koliko je ljudi došlo da te isprati na večni počinak, koliko je došlo tvojih školaraca... Nema te više, ali ćemo te zauvek voleti - plačući je tiho, za sebe, rekla jedna rođaka. Opelo u crkvi na groblju Lešće održao je veći broj sveštenika s vladikom Jovanom Ćulibrkom na čelu. Danilo je iza sebe ostavio suprugu Zoranu i sina. Dva sata kasnije na Centralnom groblju sahranjena je Ivona. Tužna povorka ispratila ju je do večne kuće.
- Draga naša Ivona, ne postoje reči kojima bismo opisali bol koji sada osećamo. Svuda oko nas je neverica. Kad u trenutku ostaneš bez drage osobe, ostane toliko neizgovorenih priča, nepokazanih osmeha... Ivona, uvek ćemo te beskrajno voleti. Zauvek ćeš biti u našim mislima i našim srcima. Neka ti je laka crna zemlja - drhtavim glasom rekla je Ivonina prijateljica u oproštajnom govoru.

 

 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.