Sahranjen policajac Dragan Đurić

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Apr.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sahranjen policajac Dragan Đurić

ZVORNIK - Rodbina, prijatelji, radne kolege, predstavnici vlasti i institucija na entitetskom i državnom nivou te preko hiljadu Zvorničana oprostili su se danas od Dragana Đurića, policajca koji je stradao u terorističkom napadu koji se desio u ponedjeljak u ovoj opštini.

Muk na gradskom groblju u Karakaju prekinula je počasna paljba, sa kojom je „Đuka“ kako su ga kolege zvale iz milja, otišao na vječni počinak.

''Kao pripadnik Vojske Republike Srpske dao si doprinos >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << u njenom stvaranju a kao pripadnik MUP-a na njenom očuvanju. Svojim tijelom i životom si spasio naše, i na tome smo ti vječno zahvali'', kazao je u oproštajnom govoru Vladan Vasilić, komandir Policijske stanice u Zvorniku.

Opijelu stradalog policajca prisustvovao je i Milorad Dodik, predsjednik RS, Dragan Lukač prvi čovjek MUP-a RS, Gojko Vasić, direktor Policije RS, ministri u Vladi RS, predstavnici lokalne zajednice, odbornici u Narodnoj skupštini RS kao i brojne druge delegacije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.