Izvor: Nezavisne Novine, 03.Mar.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saga o "Piratima sa Kariba" se nastavlja: Stigla najava za peti dio

Saga o najpoznatijim filmskim piratima se nastavlja.

Peti nastavak "Pirata sa Kariba" nazvan „Dead Men Tell No Tales” (u slobodnom prevodu "Mrtva usta ne govore") dolazi u svjetske bioskope 26. maja, a najnoviji nastavak donosi nam mnogo od kapetana Džeka Speroua, čak i mlađu verziju zloglasnog gusara, kojeg su digitalno podmladili.

I u ovom nastavku imamo priliku gledati Havijera Bardema kao kapetana Salazara. Tu je i stari neprijatelj Džeka Speroua, kapetan >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Barbosa kojeg i dalje glumi Džefri Raš, a na filmskom platnu ponovo ćemo vidjeti i Orlanda Bluma. Stara, provjerena ekipa.

U petom dijelu “Pirata” smrtonosni mornari duhovi, predvođeni kapetanom Salazarom bježe iz Đavoljeg Trougla, te planiraju da pobiju sve pirate na moru, a posebno Džeka.

Režiseri ove filmske avanture su Joakim Roning i Espen Sendberg, a trejler, koji je juče objavljen, pogledajte u prilogu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.