Šabac: Uhapšena trojica mladića osumnjičena za otmicu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Dec.2020, 20:18

Šabac: Uhapšena trojica mladića osumnjičena za otmicu

Pripadnici MUP-a u Šapcu uhapsili su N.K.(24), B.Đ.(24) iz Šapca i S.D. (21) iz okoline Šapca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Uhapšeni se sumnjiče da su 20.decembra oteli muškarca zbog neizmirenih dugova. Automobilom, kojim je upravljao N.K, došli su do kuće otetog i zahtevali od njega da uđe u vozilo, navodi se u saopštenju Policijske uprave Šabac.

Nakon toga su ga, kako se sumnja, odvezli do obližnje pijace gde su ga verbalno i fizički napali.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trojica mladića uhapšena u Šapcu zbog otmice

Izvor: B92, 22.Dec.2020

Pripadnici MUP-a u Šapcu uhapsili su N.K.(24), B.Ð.(24) iz Šapca i S.D. (21) iz okoline Šapca, zbog sumnje da su izvršili krivično delo otmica...Uhapšeni se sumnjiče da su 20.decembra oteli muškarca zbog neizmirenih dugova. Automobilom, kojim je upravljao N.K, došli su do kuće otetog i zahtevali...

Nastavak na B92...

UHAPŠENI OSUMNJIČENI ZA OTMICU U ŠAPCU: Naterali čoveka da uđe u automobil, a onda ga maltretirali zbog dugovanja?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2020

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni Višem javnom tužilaštvu u Šapcu..Policija u Šapcu uhapsila je N. К.(24), B. Đ. (24) iz tog grada i S. D. (21) iz okoline Šapca, zbog sumnje da su oteli jednu osobu zbog neizmirenih dugovanja, saopštila je Policijska uprava...Oni se sumnjiče...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.