SVI U SUDNICI U SUZAMA! Ove reči oca ubijene devojčice u Ribnikaru SLOMILE SU SVE: Taj dan je bila prelepa, sređena za slikanje u školi

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:27

SVI U SUDNICI U SUZAMA! Ove reči oca ubijene devojčice u Ribnikaru SLOMILE SU SVE: "Taj dan je bila prelepa, sređena za slikanje u školi"

U Višem sudu u Beogradu danas se nastavio parnični postupak po drugoj tužbi protiv oca, majke i dečaka koji je 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole.

U Višem sudu u Beogradu danas je Dane Dukić, otac devojčice Adriane koja je ubijena 3. maja u OŠ Vladislav Ribnikar, svedočio po tužbi koju je podneo zajedno sa svojom decom i suprugom i ispričao kako je saznao za pucnjavu u Ribnikaru.

Dane Dukić >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je podelio svoju bolnu priču, prisećajući se kobnog 3. maja kada je dobio poziv supruge da ode po ćerku Adrianu u školu zbog pucnjave. Bez razmišljanja je krenuo s gradilišta u Pančevu. Pokušavao je nazvati Adrianu, ali bezuspešno. Kada je stigao, shvatio je da su njihova ćerka već mrtva.

- Vozio sam kao lud. Zvao sam Adrianu ali me je izbacivalo. Naša deca su već bila mrtva, samo niko nije smeo da nam kaže - ispričao je Dukić.

- 3. maja nam je život stao. Neko ih je pobio za 2 minuta. Dao je sebi za pravo da im oduzme živote. Njoj je rođendan za 11 dana, a mi svaki dan idemo na groblje da joj se izvinimo, da joj kažemo da je volimo.

Kako kaže neutešni otac, Adriana je bila žrtva pet metaka, pronađena mrtva na stolici s jednim metkom u potiljku i četiri u telu. Na njenom telefonu bila je rupa od metka, što sugeriše da je pokušala kontaktirati oca.

Dukić je opisao kako je taj dan bila prelepa, sređena za slikanje u školi, puna entuzijazma. Planirao je da je vodi na ručak nakon škole...

Otac je bio taj koji je prepoznao telo svoje ćerke.

- Ja sam bio taj koji je prepoznao njeno telo. Do poslednje sekunde sam verovao da to nije istina, a onda sam video kako Branko Anđelković grli svoju drugu ćerku i govori "Nema više naše Mare", tu nisam mogao da verujem, a onda su mi pokazali slike… Moje dete kako leži, kao da spava, u roze duksu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEUTEŠNA MAJKA NASTRADALE DEVOJČICE U RIBNIKARU: Moje dete nije ni poznavalo dečaka ubicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024

Tragična ispovest...U nastavku današnjeg ročišta u Višem sudu u Beogradu po tužbi roditelja ubijene devojčice Adriane Dukić u OŠ “Vladislav Ribnikar”, posle oca Daneta Dukića, svedočila je njena majka Biljana Paunović koja je pre izlaganja zatražila pauzu da se smiri nakon svega što...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.