NEUTEŠNA MAJKA NASTRADALE DEVOJČICE U RIBNIKARU: Moje dete nije ni poznavalo dečaka ubicu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 15:48

NEUTEŠNA MAJKA NASTRADALE DEVOJČICE U RIBNIKARU: Moje dete nije ni poznavalo dečaka ubicu

Tragična ispovest.

U nastavku današnjeg ročišta u Višem sudu u Beogradu po tužbi roditelja ubijene devojčice Adriane Dukić u OŠ “Vladislav Ribnikar”, posle oca Daneta Dukića, svedočila je njena majka Biljana Paunović koja je pre izlaganja zatražila pauzu da se smiri nakon svega što se ispričao njen suprug.

- Mi smo svi u porodici vezani kao creva, jako smo bliski, a sa Adrianom sam od kada je ušla u pubertet imala odnos kao sa najboljom drugaricom. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Ona dođe iz škole i kaže mi: “Mama imam svašta danas da ti pričam”. Ona je posebna i donela nam je veliku radost koju smo čekali. Anči je bratu i sestri bila kao druga majka. Bratu podrška u svemu, sestri uzor - priča majka i zastajkuje posle svake rečenice uplakana.

- Bila je zrela, odgovorna, divna. Htela je da postane doktor kako bi izlečila deku koji boluje od srca. On joj je govori: “Mila moja, ti kad budes bila doktor deke više neće biti”, a otišla je pre njega - rekla je neutešna majka.

- Zamolila me da sutradan ne ode u školu na kontrolni iz matematike… Nije otišla na njega, otišla je zauvek. Prvo sam čula za Dragana taj dan, jako me je to pogodilo. On je sve voleo i uvek kad vidi moju decu viče: “Evo Dukića, stigli su”. Ja sam tada pozvala Daneta i rekla mu da samo ode da pokupi Adrianu u školi. Prvo sam bila potpuno opuštena, a onda me pozvala Adrianina drugarica iz drugog odeljenja i rekla da su oni svi kod kuće i da se Adriana ni njoj ne javlja, tu sam počela da paničim - kaže Biljana.

- Otišla sam do stana i očekivala sam da ću je videti, ali nije je bilo. Dok sam išla do škole gledala sam na svakom autobuskom stajalištu, svuda… Dane mi je rekao da su svi u jednoj učionici sa psihologom jer se čisti Draganova krv pa da to ne gledaju, ali da je sve u redu. Nije mi bilo jasno, ali smirivala sam se. Ja sam ostala ispred škole, a Dane otišao u policiju. Kasnije me pozvao i u plaču vikao: “Nema više naše Adriane”, ja sam samo kleknula i vrisnula, ne znam ko me je ni kad odvezao kući - ispričala je Biljana.

Biljana je objasnila da Adriana nikada nije spomenula dečaka ubicu.

- Mi smo čak uspeli da prebacimo sve sa njenog telefona, tražila sam neku prepisku sa njim, bilo šta, da ga je neko bar pomenuo, ali nije bilo ničega -

Naredno ročište zakazano je za 25. mart kada bi trebalo da se izjasne i roditelji dečaka-ubice.

Izvor: Srbija Danas/ Kurir

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.