SVI SU POGINULI Obalska straža potvrdila crne slutnje o nestaloj podmornici Titan

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 21:24

"SVI SU POGINULI" Obalska straža potvrdila crne slutnje o nestaloj podmornici Titan

Najnovija vest

Svi članovi posade podmornice koja je nestala u nedelju su mrtvi, saopštila je Obalska straža SAD na konferenciji.

- Krhotine otkrivene u blizini olupine Titanika pripadaju nestaloj podmornici. Svi putnici su poginuli - potvrdili su.

Pronađeno je pet delova podmornice. Neki od njih su pripadali kapsuli koja je održavala pritisak unutar podmornice.

Obalna straža još uvek radi na razjašnjavanju detalja nesreće. Zasad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve upućuje na imploziju koja se dogodila za vreme spuštanja prema olupini Titanika.

BREAKING: A debris field has been discovered within the search area by a remotely operated underwater vehicle near the Titanic, the US Coast Guard has said.

Latest here: https://t.co/L29qKaj8nR https://t.co/NC1lU675bd

— Sky News (@SkyNews) June 22, 2023

Prethodno je i kompanija "Oušn gejt" u čijem vlasništvu je podmornica, saopštila da veruje da su životi posade izgubljeni.

Da podsetimo, podmornica Titan nestala je u nedelju spuštajući se do olupine Titanika koja se nalazi 3.800 metara pod morem u blizini obale Njufaunlenda u Kanadi.

Posadu u podmornici činilo je petoro ljudi: britanski milijarder, pilot francuske podmornice, pakistanski biznismen i njegov 19-godišnji sin i izvršni direktor "Oušn gejta", kompanije koja upravlja Titanom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Američka obalska straža: Svi putnici u podmornici su poginuli (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2023

Američka obalska straža objavila je da su pronađene krhotine blizu mjesta gdje je nestala podmornica Titan, te da su svi članovi posade poginuli.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.