SVI DETALJI JEZIVOG NAPADA U BEOGRADU: Romi opljačkali, pa silovali devojčicu (10) - uhapšena dvojica muškaraca

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2021, 22:19

SVI DETALJI JEZIVOG NAPADA U BEOGRADU: Romi opljačkali, pa silovali devojčicu (10) - uhapšena dvojica muškaraca

Devojčica (10) napadnuta je večeras posle podne na Adi Huji, dok je šetala sa drugaricom.

Kako se saznaje, nju i njenu drugaricu presrela su trojica, četvorica mlađih muškaraca koji su, prema prvim informacijama, hteli da ih opljačkaju.

Prema poznatim informacijama deca su rekla da je njihova drugarica otišla za trojicom pripadnika romske nacionalnosti i jednom Romkinjom, tražeći od njih da joj vrate telefon koji su joj ukrali.

Policija je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << krenula u potragu za detetom i devojčicu pronašla kod mračne šljunkare, bez delova garderobe. Pronađena devojčica rekla je su je Romi seksualno napali i ona je zajedno sa roditeljima prevezena u bolnicu na pregled.

Pronađena devojčica rekla je su je Romi seksualno zlostavljali, prethodno joj ukravši dragocenosti, i ona je zajedno sa roditeljima prevezena u bolnicu na pregled.

Policija je, ubrzo potom, u obližnjem romskom naselju privela Đ. M. (15) i Đuricu S. (21) kod kojih je pronašla mobilni telefon i novac ukraden od napadnute devojčice.

Uhapšena Đurica S. policajcima je rekla da navodno nije videla da je devojčica silovana, ali je čula da su joj trojica pripadnika romske nacionalnosti skinula donji veš, probali da je siluju i primorali na oralni seks.

Za dvoje osumnjičenih za seksualno zlostavljanje deteta i dalje se traga.

Trenutno se utvrđuju okolnosti napada i policija radi na rasvetljavanju slučaja.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Napadnuta djevojčica u Beogradu, pokušali da je opljačkaju

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jan.2021

BEOGRAD - Jedanaestogodišnja djevojčica napadnuta je večeras na Adi Huji u Beogradu, dok je šetala sa drugaricom, a policija je privela dvije osobe osumnjičene za napad.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.