SVETLANA UPLAŠENA: Ne znam nijednu osobu da mrzi žene kao Mića!

Izvor: Kurir, 18.Nov.2013, 00:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVETLANA UPLAŠENA: Ne znam nijednu osobu da mrzi žene kao Mića!

Molila sam nekog iz Sigurne kuće da dođe i da spase žene. Nisam srela mušku strukturu da tako mrzi žene, ubeđena je Svetlana

Mis Svetlana napustila je imanje u Lisovićima. Nju je ubedljivim glasovima publike pobedio Marko Vukotić koji je imao 97 odsto glasova, dok je Ceca imala samo 3 odsto.

Svetlana je raspoložena stigla u studio. Ceca je rekla da je presrećna što se vratila.

"Prvo bih da se zahvalim Milici i Željku na ukazanom poverenju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Kada sam ulazila na imanje, ja sam želela da ulazim na Farmu da bih dokazala da može da postoji razmena mišljenja bez psovki i svađanja. I evo, izašla sam sa Farme bez ijedne psovke", rekla je Svetlana.

Ona smatra da je Mića dno dna. "Počela sam da hvatam krivine jer mi je Mića večito visio iznad glave. On stane na stolicu i krene da spuje i viče i ja se onda povučem", smatra Svetlana.

Pevačica smatra da je Mića imao pik na nju. "Molila sam nekog iz "Sigurne kuće" da dođe i da spase žene. Nisam srela mušku strukturu da tako mrzi žene", ubeđena je Svetlana.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

SVETLANA UPLAŠENA: Ne znam nijednu osobu da mrzi žene kao Mića!

Izvor: Dzungla.org, 18.Nov.2013

Molila sam nekog iz Sigurne kuće da dođe i da spase žene. Nisam srela mušku strukturu da tako mrzi žene, ubeđena je Svetlana OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.