SVEČANA VEČERA U ČAST PENDAROVSKOG: Predsednik Vučić domaćin kolegi iz Severne Makedonije, potvrda sjajnih odnosa

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 02:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SVEČANA VEČERA U ČAST PENDAROVSKOG: Predsednik Vučić domaćin kolegi iz Severne Makedonije, potvrda sjajnih odnosa

Dva predsednika potvrdila posvećenost "malom Šengenu".

Predsednik Severne Makedonije Stevo Pendarovski boravi od danas u dvodnevnoj zvaničnoj poseti Beogradu, tokom koje se sastaje sa državnim vrhom Srbije.

Predsednik Srbije je domaćin na svečanoj večeri u čast Pendarovskog, a tim povodom Vučič je na instagramu objavio fotografije sa svojim kolegom.

Večera u čast predsednika Republike Severne Makedonije Steva Pendarovskog.

A post shared >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Nov 22, 2019 at 10:43am PST

Vučić i Pendarovski su ranije danas razgovarali na sastanku u Palati Srbije, koji je usledio posle svečanog dočeka za državnu delegaciju. Politička, bezbednosna i ekonomska pitanja našla su se na stolu između dvojice državnika, koji su se posle razgovora obratili javnosti i još jednom potvrdili da je "mali Šengen" budućnost regiona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Nema vremena za čekanje, moramo osigurati perspektivu mladima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Nov.2019

Predsednik Aleksandar Vučić poručio je danas da mladi u Srbiji i regionu nemaju vremena za čekanje i da će, uprkos mogućim tenzijama i političkim nerazumevanjima među državama Zapadnog Balkana, taj deo Evrope ekonomski ubrzano napredovati, što bi trebalo iskoristiti kako bi se mladima obezbedila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.