SVE OČI UPRTE U PREDSEDNIKA SRBIJE! Da li će Vučić uspeti da postigne dogovor sa Putinom?

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2022, 18:05

SVE OČI UPRTE U PREDSEDNIKA SRBIJE! Da li će Vučić uspeti da postigne dogovor sa Putinom?

Građani Beograda uvereni su uspeh sutrašnjeg telefonskog razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina

Vučić i Putin razgovaraće sutra telefonom, u 11 sati, a predsednik Srbije rekao je ranije da će u fokusu razgovora biti dalja saradnja, a pre svega novi gasni aranžman dve zemlje.

Beograđanka Branka Radaković Josić kaže da očekuje da će taj razgovori biti povoljni po nas.

- Očekujem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će se Vučić maksimalno založiti za zemlju - kaže ona.

Njen sugrađanin smatra da je sve što dolazi iz Rusije samo dobro za Srbiju.

- Mislim da će sve što se bude pričalo biti samo pozitivno za Srbiju. I kada je u pitanju gas i nafta, to su naša braća - kaže on.

Ipak, ima i onih koji nisu preveliki optimisti.

- Nadam se da ćemo se izvući bez velikih posledica. Ja bih više očekivao nešto od Italije, pošto volim Italiju. Kada bi svi mogli da se preselimo tamo - kaže jedan Beograđanin.

Jedna Beograđanka, pak, smatra da je, kako kaže, "sve unapred dogovoreno", pa ne očekuje "ništa".

Snežana Mitrović veruje u uspeh razgovora.

- Mislim da će biti pozitivno i sa jedne i sa druge strane. Ne bih mogla sve da kažem šta će biti, ali nadam se da će da se usaglase i da će biti dobrih rezultata između nas i njih. I do sada je bilo, što bi sada bilo lošije - priča Snežana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednik posle razgovora sa Putinom: Dobili smo dobru cenu, ostaje puna naftna formula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Maj.2022, 03:22

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je sa šefom ruske države Vladimirom Putinom dogovorio povoljan aranžman za uvoz gasa iz Rusije, kao i da će za Srbiju ostati cena koja se zasniva na stopostotnoj naftnoj formuli...„Imali smo vrlo dobar razgovor Putin i ja. Govorili smo o više...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.